Zoeken
 op de site
previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Kerstbomenactie op 4 en 10 januari 2017

Net als voorgaande jaren organiseren de gemeente Haarlem en Spaarnelanden begin 2018 de kerstbomenactie. Op 4 en 10 januari 2018 - tussen 12.30 en 16.00 uur - kunnen kinderen tot en met 15 jaar op diverse locaties in Haarlem oude kerstbomen brengen. Het doel van deze actie is zoveel mogelijk te voorkomen dat afgedankte kerstbomen gaan rondslingeren in de stad. De ingezamelde bomen worden versnipperd en verwerkt tot compost.

40 cent en een lootje
Per ingeleverde boom krijgen de kinderen € 0,40 en een lootje waarmee ze kans maken op de hoofdprijs van € 500,-. Deze hoofdprijs is bestemd voor een activiteit met de hele klas, bijvoorbeeld een excursie, of voor een goed doel. Naast de hoofdprijs zijn er ook cadeaubonnen te winnen. Op alle locaties wordt op woensdag 10 januari 2018 om 16.30 uur bovendien één cadeaubon van € 10,- per 100 ingeleverde bomen uitgereikt.

Kinderen vanaf 16 jaar en volwassenen kunnen ook oude kerstbomen inleveren. Zij doen echter niet mee aan de actie.

Alle inzamellocaties zijn te vinden op www.spaarnelanden.nl.

Trekking winnende lot
De trekking van het winnende lot is op 12 januari 2017. De uitslag is die dag vanaf 13.00 uur te vinden op www.spaarnelanden.nl. De winnaar moet zich vóór 19 januari 2018 melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer, naam van de school en groep.

Prijsuitreiking
Op woensdag 24 januari 2018 reikt Cora-Yfke Sikkema, wethouder van onder meer duurzaamheid, in de Gravenzaal de prijs uit aan de winnende klas.

VOOR BEWONERS

Deze website is speciaal voor bewoners van de Frans Hals wijk in Haarlem. U vindt hier informatie over de wijk, het laatste nieuws en de agenda.Iedere bewoner is welkom om bij te dragen aan deze site en om de wijkraad vergadering bij te wonen. Deze vindt elke 2e woensdag van de maand plaats in de Fonteinkerk aan het Frans Halsplein (Schoterweg 14).

VOLG ONS!

       

Meld je aan en krijg de Wijkkrant in je e-mail!