Zoeken
 op de site
previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Nieuwe Democratie Toekomst van de stad

In het coalitieakkoord van de gemeente Haarlem is een forse ambitie uitgesproken om meer ruimte te bieden aan Haarlemmers om samen de stad te maken. In Haarlem wonen veel actieve bewoners die samen onze mooie stad nog mooier willen maken. Ook zijn er veel mensen die graag meepraten en meedenken met het beleid dat de gemeente Haarlem maakt. De komende jaren gaat de gemeente Haarlem daarom experimenteren met nieuwe vormen van democratie. Digitaal meedenken bijvoorbeeld, of op bepaalde thema’s ruimte bieden aan de wijk om mee te sturen op waar het geld aan uit gegeven wordt. Een eerste uitwerking daarvan is op 13 december besproken in de commissie bestuur van de gemeenteraad.

Maar voordat de gemeente invulling gaat geven aan deze experimenten, willen ze eerst goed horen van Haarlemmers zelf waar zij behoefte aan hebben; in de maand van de democratie.

Lees meer op de site van de Gemeente Haarlem: Nieuwe Democratie

VOOR BEWONERS

Deze website is speciaal voor bewoners van de Frans Hals wijk in Haarlem. U vindt hier informatie over de wijk, het laatste nieuws en de agenda.Iedere bewoner is welkom om bij te dragen aan deze site en om de wijkraad vergadering bij te wonen. Deze vindt elke 2e woensdag van de maand plaats in de Fonteinkerk aan het Frans Halsplein (Schoterweg 14).

VOLG ONS!

       

Meld je aan en krijg de Wijkkrant in je e-mail!