Mededeling van de wijkraad Frans Hals

Leden van de wijkraad Frans Hals gaan stoppen.

Op woensdag 19 juni 2019, is in de reguliere wijkraadsvergadering door de huidige leden besloten op 31 december 2019 te stoppen met  hun werk in de wijkraad Frans Hals.

De huidige leden van de wijkraad geven aan dat de rol en betekenis van de wijkraad de afgelopen jaren ingrijpend is veranderd. ”Burgers weten zich te verenigen als een gezamenlijk belanghebbende”.

De gemeente communiceert ook steeds meer rechtstreeks met belanghebbenden dan met de wijkraad.

Dit zijn belangrijke aanleidingen voor de huidige wijkraadsleden om zich terug te trekken uit de wijkraad.

Hierbij willen we iedereen die zich heeft ingezet voor de wijkraad bedanken.

Tijdens  de laatste wijkraadsvergadering op 11 december 2019 nemen de huidige wijkraadsleden afscheid van de buurt. Deze vergadering vindt plaats in de Fonteinkerk aan het Frans Halsplein. Aanvangstijd: 20.15 uur.

Mochten er bewoners zijn die de wijkraad nieuw leven in willen blazen dan  kunnen zij zich op deze avond melden.

Ed van Leersum, voorzitter.