Wijkraad Frans Hals

De wijkraad Frans Hals is een onafhankelijk en zelfstandig adviesorgaan. De wijkraadsleden zijn betrokken en actieve mensen die wonen of werken in de wijk. De wijkraad Frans Hals adviseert het college van B&W van de gemeente Haarlem gevraagd én ongevraagd over ontwikkelingen en/of problemen in de wijk.

De huidige leden van de Frans Hals Wijkraad vind u hier.

Wilt u meer weten over wat de Wijkraad zoals doet voor uw wijk? Neem dan eens contact met ons op, of neem eens een kijkje op onze Facebook pagina.